Keresés a hírekben
Hírek
Mától lehet jelentkezni a Modern Gyárak Éjszakájára
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium harmadik alkalommal rendezi meg a Modern Gyárak Éjszakáját 2019. november 15-én. A legkorszerűbb hazai gyárak és nemzetközileg versenyképes ipari üzemek országszerte 72 helyszínen engednek bepillantást mindennapi működésükbe.
Mire figyeljünk vállalatirányítási rendszerünk (ERP) cseréjekor?
Az ERP rendszerek irányítják az összes fontos üzleti folyamatot, menedzselik az anyag- és infóáramlást, adatokat gyűjtenek és elemeznek a működés optimalizálásához, automatizálásához - ezeken keresztül pedig a stratégiai döntések meghozatalához. Egy ERP rendszer a vevői igényektől kezdve egészen a teljesítés visszaméréséig (a pénzügyi kontrollingig és az ügyfél-visszajelzések elemzéséig) monitorozhatóvá és alakíthatóvá teszi folyamatainkat.
Az ipar 4.0 kihívásai a kis- és középvállalkozások számára
A szakértők gyakran panaszkodnak, hogy a kis- és középvállalkozások jobban le vannak maradva az ipar 4.0-ás megoldások alkalmazásában, mint a nagyvállalatok. Dr. Christian Schröder, az International Network for Small and Medium Sized Enterprises (INSME) blogírója szerette volna megtudni, hogy mennyi ebben az igazság, ezért vizsgálatba kezdett.

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.