Keresés a hírekben
Hírek
A robotkar mindenhová elér – Hogyan forradalmasítják a gyártást az egyre agilisabb robotikai megoldások?
A robotok többé már nemcsak egyszerűen a gyártósorok mellett állnak, hanem flexibilis és mobilis munkaerővé váltak. Érdekli, mennyire része a mának ez a futurisztikus technológia?
ELECTROSUB konferencia és kiállítás
Az ELECTROSUB a személyes találkozások színtere, ahol az elektronikai ipar piaci szereplői, kilépve a virtuális világból, egy helyen, egy időben vannak jelen, kötnek üzletet, térképezik fel az együttműködési lehetőségeket, kapnak választ a szakma kihívásaira. Az esemény bronz támogatójaként standunkon és a konferencia előadói között is találkozhatnak velünk 2019. április 3-5. között, ahová most meghívjuk Önt is!
Mohácson is Ipar 4.0!
Szeretne betekintést nyerni a negyedik ipari forradalom rejtelmeibe? Érdekli, hogyan növelhetné versenyképességét? Szemléletmódot váltana mind vezetői, mind vállalati szinten, hogy haladjon a korral? Akkor február 20-án a mohácsi Polgármesteri Hivatalban (Széchenyi tér 1.) a helye, ahol 10:30-tól előadást tartanak Katona László és Borbély László ipar 4.0-szakértők. Szeretettel várunk minden mohácsi és Mohács környéki vállalkozót!

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.