Keresés a hírekben
Hírek
Lezárult az Interreg Regionet Competitive projekt
Június 19-én tartották a Interreg projektzáró eseményét. A program során az osztrák-magyar határ két oldalán működő vállalkozások találtak együttműködő partnerre a műanyaghulladék újrafeldolgozás és az autóipari tudásmenedzsment területén.
3D nyomtató telepítés szakszerűen - Igazi best-practice az Adu Alba-tól!
A 3D nyomtatás az ipar 4.0-ás megoldások egyik aduásza. A nagyközönséget is gyakran izgalomba hozó technológiában minden megvan, ami egészen új alapokra helyezheti napjaink gyártási, tervezési, logisztikai megoldásait. Rengetegen kacérkodnak is egy ipari 3D-s nyomtató beszerzésének gondolatával, de sokakat elrettent a jelenleg még magasnak mondható ár, illetve a meglévő rendszerekbe való integrálás problematikája. A székesfehérvári Adu Alba kft. viszont most minden hasonló cipőben járó cégnek elhozta a best-practice-t. Ráadásul nem egy, de rögtön hat darab ipari 3D nyomtató telepítésével!
Starter Kit: zsebmegoldás a digitális átálláshoz
A hazai kis- és középvállalkozások (kkv-k) nem annyira tőkeerősek, hogy finanszírozni tudjanak több tízmilliós technológiai beruházásokat. Ha mégis invesztálnak, akkor azt legtöbbször hitel felvételével oldják meg. A digitális gyártásba azonban előbb-utóbb bele kell kóstolnia mindenkinek. Egy 100 százalékban magyar megoldással épp csak beléphetünk az adatvilágba: a Starter Kit arra mutat rá, hogy minimális befektetéssel is rengeteg adat nyerhető ki a folyamatainkból.

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.