Keresés a hírekben
Hírek
2019. szeptember 1-jei ÁSZF módosítások
A GINOP-1.1.3-16-2017-00001 kódszámú, Termelő kkv-k digitális és automatizációs fejlesztéseinek élénkítése érdekében „Ipar 4.0” mintaalkalmazások kialakítása nevű kiemelt projekt Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban ÁSZF) 2019. szeptember 1. napi hatállyal módosulnak.
Mire figyeljünk vállalatirányítási rendszerünk (ERP) cseréjekor?
Az ERP rendszerek irányítják az összes fontos üzleti folyamatot, menedzselik az anyag- és infóáramlást, adatokat gyűjtenek és elemeznek a működés optimalizálásához, automatizálásához - ezeken keresztül pedig a stratégiai döntések meghozatalához. Egy ERP rendszer a vevői igényektől kezdve egészen a teljesítés visszaméréséig (a pénzügyi kontrollingig és az ügyfél-visszajelzések elemzéséig) monitorozhatóvá és alakíthatóvá teszi folyamatainkat.
Az ipar 4.0 kihívásai a kis- és középvállalkozások számára
A szakértők gyakran panaszkodnak, hogy a kis- és középvállalkozások jobban le vannak maradva az ipar 4.0-ás megoldások alkalmazásában, mint a nagyvállalatok. Dr. Christian Schröder, az International Network for Small and Medium Sized Enterprises (INSME) blogírója szerette volna megtudni, hogy mennyi ebben az igazság, ezért vizsgálatba kezdett.

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.