Esettanulmányok modul

A „Mintagyári esettanulmányok” bemutatása rendkívül gyakorlatias. A mintagyár egy korábbi konkrét üzleti problémájából (pl. „a vevőnek nem tudja időben legyártani az első mintákat”), vagy a cég hosszú távú stratégiájából levezetve, az EFT (Egyszerű fejlesztési terv) formájában ismerhetnek meg egy-egy ipar 4.0 technológiát. A Mintagyárakban mérnökök, technikusok mesélnek arról, hogy hogyan optimalizálták a folyamatokat, mit vettek figyelembe egy-egy megoldás kiválasztásánál, hogyan állították össze a projekttervet, valamint hogyan érintette őket és más munkatársakat a változás. Egy alkalommal 3-4 esettanulmányt ismerhetnek meg.

Az alábbi táblázatban mutatja, hogy a Mintagyárak és a Technológiai Központ milyen ipar 4.0 technológiák bevezetését dolgozta fel.
 

 
Ipar 4.0 megoldás        
Robot/Cobot        
AGV        
3D nyomtatás      
Gyártás- és egyéb vizualizáció        
Intelligens energiafelhasználás        
Korszerű raktár- és gyártáslogisztikai megoldások      
Digitális karbantartás        
Prediktív karbantartás          
Digitális, többszintű menedzsment KPI rendszer bevezetése        
Vevői információs rendszer bevezetése        
Kisszériás gyártás        
E-kanban        
MES        
ERP          
Gyors prototípus-előállítás        
Ellátási lánc vizualizációjának bemutatása        Jelentkezés Mintagyári esettanulmányokra:

A Mintagyári esettanulmányok látogatása a programba regisztrált kkv-k számára ingyenes, de előzetes feltételhez kötött. A felkészítés előző eseményein (termelésmenedzsment workshop) részt kell vennie a jelentkezéshez.

Amennyiben még nem jelentkezett, tegye meg, és regisztrálja cégét is. Ezzel jogosulttá válik, hogy az eseménynaptárunkban válasszon az önöket leginkább érdeklő demonstrációs események közül.

Regisztráljon a kiválasztott időpontra és helyszínre! (Az egyes helyszíneken a részvétel eltérő feltételekhez kötött, kérjük, a regisztráció előtt tájékozódjon a program leírásánál.)

Regisztrációjának elfogadásáról megerősítést fog kapni. Ha elakadna, vagy kérdése van, kollégáink szívesen segítenek a +36 70 608 3657 telefonszámon!

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.