Gyakran ismételt kérdések
Mik az előfeltételei, hogy egy cég Ipar 4.0 demonstráción vehessen részt?
Egyéni és cégregisztráció, majd pedig a kiválasztott eseményre történő regisztráció szükséges. A programon a konvergencia régiókban működő hazai termelő kkv-k vehetnek részt.

Honnan tudhatom, hogy a cégem konvergencia régióban működik-e?
Azok a régiók, ahol az egy főre jutó GDP kevesebb az EU-25 átlagának 75%–ánál. Ezek a régiók az Európai Unió regionális politikájának 1. fő célkitűzése („A legelmaradottabb régiók támogatása és fejlesztése”) alá tartoznak. A Közép-magyarországi régió (azaz: Budapest és Pest megye) kivételével Magyarország összes régiója e kategóriába tartozik.

Mely vállalkozások számítanak kkv-nak?
A kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló 2004. évi XXXIV. törvény (KKV törvény) tartalmazza azokat az értékhatárokat, létszámkorlátokat, egyéb szempontokat, amelyek alapján eldönthető, hogy egy adott vállalkozás KKV-nak minősül-e, illetve azon belül mikro-, kis- vagy a középvállalkozás méretkategóriájába tartozik-e. A részletes meghatározásért kattintson ide.

Mennyi ideig tart egy kkv számára a program?
A mintagyári demonstrációk látogatása átlagosan 1-1,5 hónapot, a teljes program pedig terveink szerint átlagosan 4-6 hónapot vesz igénybe.

Mennyi munkaidőt vesz igénybe a program egy-egy résztvevőtől?
A teljes program kb. nettó 60 óra, azaz 1,5 hét 

Hányan látogathatják az egyes eseményeket?
Minden szakmai érdeklődőt szívesen látunk - sőt javasoljuk minél több szakember részvételét.

Mennyibe kerül a program a résztvevő kkv-nak?
A program ingyenes!

Regisztráltam a programba, de nem kaptam megerősítő linket tartalmazó e-mail-t. Mi a teendő?
Kérjük, nézze meg levélszemét-mappáját is - egyes levelezőrendszerek sajnos oda irányíthatják a visszaigazoló rendszerüzenetet.
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.