Hogyan látogathatok Mintagyárat?

Az Ipar 4.0 Mintagyárak kiemelt projekt célja a konvergenciarégiókban működő hazai feldolgozóipari kkv-k digitális transzformációjának elősegítése, Ipar 4.0 megoldások iránti nyitottságuk és felkészültségük növelése. E vállalatok munkatársai jogosultak a részvételre a projekt mintagyári demonstrációin, illetve az azt követő fejlesztő programon.

Amennyiben Ön nem konvergenciarégióban működő hazai feldolgozóipari kkv munkatársa, szintén regisztrálhat programunkra, de csak annak a demonstrációkon, illetve a fejlesztő programon kívüli részében vehet részt (pl.: Modern Gyárak Éjszakája, Ipar 4.0 Országjárás, letölthet szakmai anyagokat, Ipar 4.0 hírlevélre iratkozhat fel, folyamatosan tájékozódhat honlapunkon a negyedik ipari forradalom aktuális híreiről, eseményeiről stb.).

A regisztráció lépései

1. Regisztrálja magát felhasználóként az ipar4.hu weboldalon! https://ipar4.hu/register

2.
Erősítse meg regisztrációját: kattintson a megadott email címére küldött emailben található linkre! (Amennyiben nem kapna email-t kérjük nézze meg "levélszemét" mappáját is - egyes levelezőrendszerek sajnos oda irányíthatják a visszaigazoló rendszerüzenetet.)3. lépjen be az ipar.hu oldalon: https://ipar4.hu/login

adja meg, mely céget képviseli majd a programban: https://ipar4.hu/companiesmajd nyomja meg a „Csatlakozás új szervezethez” gombot és a „CSATLAKOZÁS SZERVEZETHEZ” blokkban kezdje el begépelni a vállalkozás nevét, majd a listából válassza ki a megfelelő céget. Végül az oldal alján nyomja meg a „csatlakozás szervezethez” gombot.

Adja meg adatait, majd az oldal alján nyomja meg a „Jóváhagyást kérek” gombot!

Amennyiben nincs még a cég nevében hivatalosan eljáró személy a programban (cég adminisztrátor), az Ön jelentkezését központilag a rendszerben kezelik, illetve fogadják el kollégáink. Minden szervezetnek kell rendelkeznie ilyen kollégával, ellenkező esetben nem fognak tudni tovább lépni a további fázisokba, sem a gyárlátogatások, sem az egyedi cég fejlesztések tekintetében.


4/a Amennyiben Ön jelentkezik cég adminisztrátornak, a teendő a következő: a https://ipar4.hu/companies oldalon töltse ki a cég adatait, és pipálja ki a „A CÉG NEVÉBEN HIVATALOSAN ELJÁRÓ SZEMÉLY VAGYOK” mezőt. Az adminisztrátori jogosultság igényléséhez szükség lesz egy aláírási címpéldány dokumentum csatolására, amennyiben Ön a cégjegyzésre jogosult személy. (pdf, jpeg)
Amennyiben nem Ön az, akkor emellett egy aláírt meghatalmazást kell még feltöltenie, amelyhez mintát a honlapunkon tud letölteni.
 

5. Várja meg, hogy kollégánk jóváhagyja szervezethez jelentkezését, erről emailben fog értesülni. E visszaigazolás várhatóan 1-2 munkanapot vesz igénybe.


 


4/b Amennyiben a cégében már van a cég nevében hivatalosan eljáró személy, azaz cég adminisztrátor, Önnek nincs más teendője, mint megvárni, hogy ő jóváhagyja, hogy Ön valóban az adott cégnél dolgozik..


 

5. A jóváhagyás tényéről emailben értesítjük. 


6. Ezután lépjen be a rendszerbe a https://ipar4.hu/login oldalon, és jelentkezzen gyárlátogatásokra, vagy látogasson el a Technológiai Központba, hogy testközelből ismerhesse meg az Ipar 4.0 vívmányait! Az események mindenkori legfrissebb naptárát a https://ipar4.hu/hu/events oldalon találja.

 


A regisztrációs lépések ismertetőjét le is töltheti honlapunkról!

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.