Demonstráció

A programba regisztráló hazai, konvergencia-régióban termelő kkv-k gyárlátogatásokon, bemutatókon vehetnek részt az Ipar 4.0 Mintagyárakban és az Ipar 4.0 Technológiai Központban: konkrét példákon keresztül nyílik lehetőségük megismerni az ipar 4.0 teljes technológiai választékát.

Bemutatásra kerülnek az ipar 4.0 menedzsmentelvek (pl. lean, kanban, JIT, 5S, Kaizen, SCM), üzleti megoldások (pl. termék mint szolgáltatás) és technológiák (pl. hagyományos és kollaboratív robotok, modern CNC eszközök, 3D-nyomtatás, RFID, intelligens és automatikus raktárrendszerek, önjáró szállítóeszközök, VR- és okosszemüveg, prediktív karbantartás, automatizálás, szenzorok, SCM, MES) rendszerszintű alkalmazásai.

Az Ipar 4.0 Mintagyárakban valós működési környezetben, szakértők közreműködésével figyelhetik meg az ipar 4.0 üzleti megoldásait, technológiáit, modelljeit, valamint kapcsolódó műszaki ismereteket is elsajátíthatnak.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen létrehozott Ipar 4.0 Technológiai Központban az érdeklődők laboratóriumi környezetben ismerhetik meg a legújabb technológiákat.

 

Jelentkezés ipar 4.0 bemutatókra

A Mintagyárak és a Technológiai Központ látogatása a programba regisztrált kkv-k számára ingyenes, de előzetes időpont-egyeztetés szükséges.

Amennyiben még nem jelentkezett, tegye meg, és regisztrálja cégét is. Ezzel jogosulttá válik, hogy az eseménynaptárunkban válasszon az önöket leginkább érdeklő demonstrációs események közül.

Regisztráljon a kiválasztott időpontra és helyszínre! (Az egyes helyszíneken a részvétel eltérő feltételekhez kötött, kérjük, a regisztráció előtt tájékozódjon a program leírásánál.)

Regisztrációjának elfogadásáról megerősítést fog kapni. Ha elakadna, vagy kérdése van, kollégáink szívesen segítenek a +36 70 608 3657 telefonszámon!

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.