Ipar 4.0 bemutatók
A programba regisztráló hazai, konvergenciarégióban termelőtevékenységet folytató kkv-k gyárlátogatásokon, bemutatókon vehetnek részt Ipar 4.0 Mintagyárakban és az Ipar 4.0 Technológiai Központban. Így példákon keresztül nyílik lehetőségük megismerni az Ipar 4.0 teljes technológiai választékát.

Bemutatásra kerülnek az Ipar 4.0 menedzsmentelvek (pl. Lean, kanban, JIT, 5S, Kaizen, SCM), üzleti megoldások (pl. termék mint szolgáltatás) és technológiák (pl. hagyományos és kollaboratív robotok, modern CNC eszközök, 3D nyomtatás, RFID, intelligens és automatikus raktárrendszerek, önjáró szállítóeszközök, VR és okosszemüveg, prediktív karbantartás, automatizálás, szenzorok, SCM, MES) rendszerszintű alkalmazásai.

Az Ipar 4.0 Mintagyárakban élő bemutatókon figyelhetik meg az Ipar 4.0 üzleti megoldásait, technológiáit, modelljeit, valós működési környezetben, szakértők közreműködésével, valamint kapcsolódó műszaki ismereteket is elsajátíthatnak.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen létrehoztuk az Ipar 4.0 Technológiai Központot, ahol az érdeklődők laboratóriumi környezetben ismerhetik meg a legújabb technológiákat.
 

Jelentkezés ipar 4.0 bemutatókra

A Mintagyárak és a Technológiai Központ látogatása a programba regisztrált kkv-k számára ingyenes, de előzetes időpont-egyeztetés szükséges.

Amennyiben még nem regisztrált, tegye meg, és regisztrálja cégét is, ezzel jogosulttá válik, hogy az eseménynaptárunkban válasszon az Önöket érdeklő demonstrációs események közül.

Regisztráljon a kiválasztott időpontra és helyszínre! (Az egyes helyszíneken a részvétel eltérő feltételekhez kötött lehet, kérjük, a regisztráció előtt tájékozódjon a program leírásánál.)

Regisztrációjának elfogadásáról megerősítést fog kapni! Ha elakadna, vagy kérdése van, kollégáink szívesen segítenek a +36 70 608 3657 telefonszámon!
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.