Technológiai workshopok
Workshopok az Ipar 4.0 Technológiai Központban (TK)


Az ingyenes fejlesztési programhoz csatlakozók, érdeklődésüknek megfelelő, technológiai workshopok közül választhatnak. Amíg a mintagyárakban egy-egy megoldás részleteit vizsgálhatják, addig a Technológiai Központban egy-egy feladathoz keresünk számukra használható megoldásokat. A Technológiai Központ által felkért elismert ágazati szakértők többsége a BME oktatói közül kerül ki. A 8 órás workshop során, azon túl, hogy rendszerezzük az adott Ipar 4.0-hoz köthető ismereteket, lehetőséget biztosítunk a gyakorlati tapasztalatok megszerzésére is. Átfogó és naprakész képet kívánunk nyújtani a témakörrel kapcsolatban elérhető megoldásokról, kiemelve annak előnyét és korlátait is.


Ipar4.0 megoldás

"Az ipar 4.0 technológiai alapjai"

"Robotok és önvezető járművek alkalmazása"

"Gyárts okosan! – Digitális gyártástervezés és gyártásvezérlés workshop"

Robot/Cobot

X

AGV

X

IT-IoT

X

MES

X

ERP

XA kiscsoportos foglalkozások alkalmat teremtenek arra is, hogy a KKV-k konkrét terveihez gyűjthessenek testreszabott információt a résztvevők. Kivételes lehetőség ez a konzultáció, ahol piacsemleges véleményekkel segítjük a tájékozódást.

A Technológiai Központ az informatikai infrastruktúra, az adatgyűjtés, a vállalat- és termelésirányitási rendszerek, a robotika és a karbantartási rendszerek témakörökkel várja az érdeklődőket, melyet igény esetén a program során bővíteni szándékozunk.

Egy kkv két különböző workshopra delegálhatja munkatársait. Kérjük, egyeztessen az önökhöz rendelt szakértővel, vagy regisztráljon naptárunkban az önnek tetsző eseményre!
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.