Ipar 4.0 önértékelő kérdőív

Miután regisztrál az Ipar 4.0 Mintagyárak kiemelt projektbe, elindulhat a programunkon, amely során delegált Ipar 4.0 tanácsadó segítségével - egyéni konzultációkon és szakmai workshopokon keresztül - készülhet fel cége modernizálására. A program szolgáltatásainak következő ajánlata (egyben a továbbhaladás feltétele is) az önértékelési kérdőív, amelynek segítségével felmérheti Ipar 4.0 felkészültségi szintjét. Kérdőívünk célja, hogy Önnel együtt mi is általános képet kapjunk arról, cége jelenleg milyen alapokkal rendelkezik az Ipar 4.0-ás fejlesztésekhez.

Felmérésünk harminc, technológiára és vállalatirányításra vonatkozó kérdést tartalmaz, nyolc kategóriába sorolva. Szerepelnek közöttük feleletválasztós (csak egy választ lehet adni), jelölőnégyzetes (több válasz is megjelölhető) és lineáris skála jellegű (1-től 4-ig terjedő skála) kérdések, valamint egy rövid kifejtő - nem kötelező – kérdés is. A kérdőív kitöltése várhatóan harminc percet vesz igénybe, de bármikor lehetősége van a kitöltés megszakítására, a bevitt adatok mentése automatikus. A mentett válaszokat egészen a beküldés pillanatáig lehet módosítani.

Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy a kérdések az Ön cégére vonatkoznak, ezért átgondoltan, - ha szükséges, kollégái bevonásával - válaszoljon rájuk! Válaszai nem anonimok, de természetesen a vonatkozó adatkezelési szabályoknak megfelelően kezeljük őket. Az eredményeiről mihamarabb tájékoztatjuk Önt! 

IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.


Az önértékelési kérdőívet belépés után az Áttekintés oldalon az "Önértékelési Kérdőív Kitöltése" feliratú gombra kattintva indíthatja el!

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.