Ipar 4.0 önértékelési kérdőív

Kérjük, a program első lépéseként töltse ki kérdőívünket!

A kérdőív segítségével felméri cége ipar 4.0 felkészültségi szintjét. Ezen keresztül szakértőink is általános képet kapnak arról, cége jelenleg milyen adottságokkal rendelkezik az ipar 4.0-ás fejlesztésekhez.

Felmérésünk harminc, technológiára és vállalatirányításra vonatkozó kérdést tartalmaz nyolc kategóriába sorolva. Szerepelnek közöttük feleletválasztós (csak egy választ lehet adni), jelölőnégyzetes (több válasz is megjelölhető) és lineáris skála jellegű (1-től 4-ig terjedő skála) kérdések, valamint egy rövid kifejtő – nem kötelező – kérdés is. A kérdőív kitöltése várhatóan harminc percet vesz igénybe, de bármikor lehetősége van a kitöltés megszakítására, ugyanis a bevitt adatok mentése automatikusan történik. A mentett válaszokat egészen a beküldés pillanatáig lehet módosítani.

Szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy a kérdések az Ön cégére vonatkoznak, ezért átgondoltan – ha szükséges, kollégái bevonásával – válaszoljon rájuk. Válaszai nem anonimok, de azok kezelése a vonatkozó adatkezelési szabályoknak megfelelően történik. Az eredményről egy héten belül tájékoztatjuk Önt.

A kérdőív kitöltése elengedhetetlen a program teljes szolgáltatáscsomagjának igénybevételéhez, ezért bár később is kitölthető, javasoljuk, tegye meg most!

Az öntértékelési kérdőív kitöltésének menete:


1. lépés: Bejelentkezés a főoldalon
2. lépés:
az "Áttekintés" menüponthoz tartozó oldalon az "Önértékelési kérdőív kitöltése" gombra való kattintással

 

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.