Ipar 4.0 Országjárás
Októberben indul az Ipar 4.0 Országjárás

Az eseménysorozaton részt vevő kkv-k számára testközelbe kerül és kézzelfoghatóvá válik minden olyan technológia, és megoldás, ami az ipar 4.0-t jellemzi. Az Ipar 4.0 Országjárás keretében egy utazó, demonstrációs jármű viszi közel az érdeklődőkhöz azokat a technológiákat, amelyekkel a helyi vállalkozások növelhetik versenyképességüket.

Az előadás és éló bemutató kombinációjaként működő eseményen a termelő kkv-k képviselői kézbe vehetik, megtapasztalhatják, hogy miként működik egy okosszemüveg, mi mindenre használható egy 3D nyomtató. Megismerhetik a digitalizált ipari folyamatszervezés előnyeit, az ipari robotokat, információt kaphatnak a különböző szenzorok, RFID chipek felhasználási módjairól, illetve általában betekintést nyerhetnek az Ipar4.0 legfontosabb megoldásaiba.

Az Országjárás idei őszre, október 15-26. között tervezett helyszínei Eger, Kaposvár, Szolnok, Békéscsaba, Tatabánya, Szekszárd, és Salgótarján lesznek. A pontos menetrendről, a részvétel feltételeiről egy-két héten belül további információkkal fogunk szolgálni.

Regisztráljon már most az Ipar 4.0 Mintagyárak Kiemelt Projektbe, hogy részt vehessen az Ipar 4.0 Országjárás bemutatóin!
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.