Macher Zrt.
elektromechanika • kábelkötegek • egyedi gyártóeszközök • ellenőrző berendezések • fröccsöntés • fémgőzölés 

A Macher Zrt. 1991-ben, 3 fős családi vállalkozásként alakult, majd 2016-ban vált Zrt.-vé, jelenleg közel 100 főt foglalkoztatva. Kompetenciái között az elektromechanikai fejlesztés, a gyártástechnológiák kidolgozása, kábelkötegek tervezése, fejlesztése, gyártása, egyedi gyártóeszközök készítése, saját gyártású ellenőrző berendezések, fröccsöntés, és fémgőzölés is szerepelnek. Termékeiket az orvos diagnosztika, az ipari elektronika, és a védelmi ipar területén használják fel, illetve speciális gépjárművek gyártásánál. A minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztésének eredményeként a Macher Zrt. Nemzeti Minőségi Díjjal kétszeresen kitüntetett vállalattá fejlődött. 

Ipar 4.0 Mintagyárként a Macher Zrt-nél a látogatók megismerhetik a kábelek, illetve kábelkötegek gyártásának teljes folyamatát, az alkalmazott főbb technológiákat.

Bemutatják az egyedi és a sorozatban készült termékek gyártási körülményeit is. Az érdeklődők olyan speciális megmunkálási technológiákkal ismerkedhetnek meg, mint a lézeres kábelmegmunkálás, ultrahangos műanyaghegesztés, krimpelés, speciális forrasztás, ponthegesztés; mindezt a vállalat saját mérő- és teszteszközeivel, 3D nyomtatójával, CNC megmunkáló gépével.

Tekintse meg kisfilmünket a Mintagyár Ipar 4.0 megoldásairól!

Amennyiben regisztrálni szeretne mintagyári demonstrációra, eseménynaptárunkban választhat az elérhető időpontok közül!

A Mintagyár elérhetősége:
8000 Székesfehérvár, Sóstói út 1.
+36 (20) 200 1575
www.macher.hu
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.