Regisztráció

Az Ipar 4.0 Mintagyárak kiemelt projektben a konvergencia-régiókban működő hazai feldolgozóipari kkv-k jogosultak ingyenesen részt venni ("célcsoport").

A jelentkezők gyárlátogatásokon, termelésmenedzsment-workshopokon, mintagyári esettanulmányokon vehetnek részt, valamint saját ipar 4.0 fejlesztési terv elkészítésével szereznek gyakorlati, hasznosítható ismereteket.

Fontos! A nem konvergencia-régiókban működő hazai feldolgozóipari kkv-k szintén regisztrálhatnak! Ez esetben csak programunk nyilvános részeiben vehetnek részt (pl.: Modern Gyárak Éjszakája, Ipar 4.0 Országjárás), de letölthetnek szakmai anyagokat, feliratkozhatnak a program hírlevelére, és folyamatosan tájékozódhatnak honlapunkon a negyedik ipari forradalom aktuális híreiről, eseményeiről.


A regisztráció lépései


1. lépés

A regisztrációs felületre történő ugrás után válassza ki, melyik céget képviseli a projektben.
Amennyiben nem kívánja céghez társítani magát, jelölje be, miért (érdeklődő, egyetemi/iparági szakértő, újságíró stb.)?
Ennek bejelölése után regisztrációja véglegesnek tekinthető.


2. lépés

Ezt követően jelentkezzen céget képviselő kapcsolattartónak!

Amennyiben első alkalommal regisztrál cégével az Ipar 4.0 Mintagyárak kiemelt projektbe, szükséges egy olyan képviselő, aki a program során kapcsolatot tart munkatársainkkal, valamint kezeli saját munkatársai csatlakozásai kérelmeit. Ehhez be kell jelölnie a Jelentkezem a cég képviselőjének jelölőnégyzetet.
Ha már van a cégnek képviselője, önnek nincs más teendője, mint megvárni, amíg kollégája visszaigazolja csatlakozási kérelmét.

3. lépés

Ez után, kérjük, adja meg az alábbi adatokat, amelyek alapján eldönthető, hogy a cége milyen minőségben tud részt venni a programban ("teljes körű" cégként, azaz a program célcsoportjának megfelelve minden szolgáltatást ingyenesen vehet igénybe, vagy "nem teljes körűen", azaz csak korlátozottan).

cég kkv státusza ■ TEÁOR szám ■ KMR régión kívüli székhely vagy telephely címe

4. lépés

Jelentkezését szakértőink megvizsgálják, és visszaigazolják.

A visszaigazolás e-mailben történik, szakértőink pedig 72 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

5. lépés

Gratulálunk! Az eredményes regisztráció után már csak egyetlen lépés választja el attól, hogy elkezdje a program által nyújtott szolgáltatáscsomagot igénybe venni.

6. lépés

Utolsó lépésként kérjük, töltse ki az önértékelési  kérdőívet. E kérdőív kitöltése elengedhetetlen a program teljes szolgáltatáscsomagjának igénybevételéhez, ezért - noha később is kitölthető - javasoljuk, tegye meg most! A kérdőív segítségével szakértőink képet kapnak cége jelenlegi fejlettségi szintjéről, és egy rövid elemzést is küldenek Önnek e-mailben.


Ezzel minden készen áll, és Ön jelentkezhet a Mintagyárak és a Technológiai Központ meglátogatására, hogy testközelből ismerhesse meg az ipar 4.0 vívmányait!

A jelentkezéshez az Eseménynaptárban megjelölt helyszínek és időpontok közül tudja kiválasztani az Önnek megfelelőt.
 
Jelentkezés eseményekre

A további lépésekről cégéhez rendelt szakértőnk készségesen tájékoztatja!

A regisztrációs lépések ismertetőjét le is töltheti honlapunkról!

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.