Vegye fel a kapcsolatot velünk

Stafétabot-átadás a Sensirion Hungary Kft-nél

Sensirion Hungary Kft

GAZDASÁG

Stafétabot-átadás a Sensirion Hungary Kft-nél

“Tisztelt munkatársak. Nem titok, hogy jövő év január végén már 70 éves leszek és véget ér ügyvezetői megbízatásom a Sensirion Hungary Kft-nél” – hangsúlyozta Dr. Ábrahám László, a Sensirion Hungary Kft. ügyvezetője a debreceni telephelyen megrendezett összmunkatársi értekezleten, ahol a svájci cég debreceni gyárának új ügyvezetőjét is bejelentették.

Dr. Ábrahám László elmondta, a meghirdetett pozícióra több, mint 100 szakmai önéletrajz érkezett be, amelyet több hónapig tartó folyamaton, több lépcsőben 4 főre szűkítettek le. Ebből a négy jelöltből választotta ki a svájci menedzsment a Sensirion AG. stäfa-i központjában Magyar Krisztián 48 éves gépészmérnököt. A nős, kétgyermekes szakember Debrecenben él és az elmúlt húsz évben több high-tech cégnél – többek között – az Unilever Magyarország Kft-nél, az NI Hungary Kft-nél, illetve a Gravic Hungary Kft-nél töltött be vezető pozíciókat.

Sensirion Hungary Kf

Dr. Ábrahám László rámutatott, Magyar Krisztián személyében a lehető legjobb ember kezébe adják át a stafétát, hiszen minden remény megvan arra, hogy a vezetőváltás gördülékeny lesz. Nem lesz semmiféle törés sem kulturális, sem szakmai téren a debreceni gyár életében. Az elkövetkező félévben, az ő felügyelete mellett és munkatársai segítségével fokozatosan, minden területtel megismertetik az új vezetőt, a gyártástól kezdve a logisztikai feladatokon keresztül az értékesítéssel bezárólag.

Magyar Krisztián megköszönte a lehetőséget és a bizalmat a Sensirion vezetésének és munkatársainak, valamint kiemelte, hogy egy olyan high-tech cég vezetését veheti át teljes jogkörben a jövő év elejétől, amely rendkívül motivált, ugyanakkor mégis emberközpontú, őszinte közösség. „Ezek az értékek rendkívül imponálóak és ezekben hiszek én is.” – hangsúlyozta a Sensirion Hungary Kft. új ügyvezetője.

További információk a www.sensirion.com oldalon.


További friss híreket talál az ipar4.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Még több: GAZDASÁG

Népszerű

Hirdetés

Facebook

Gazdaság

Ipar

Hirdetés