Vegye fel a kapcsolatot velünk

A legjobb orientális parfümök férfiaknak

douglas

TIPPEK

A legjobb orientális parfümök férfiaknak

Azt vettük észre, hogy a férfiak többsége általában kerüli az orientális parfümöket, mivel ezeknek jóval jellegzetesebb és szokatlanabb az illata, mint többi illatszernek, ami főleg a gazdag összetételüknek tudható be. De pont emiatt érzékiséget és egyediséget kölcsönöznek a viselőjüknek, amire garantáltan mindenki felfigyel majd körülöttük.

Amennyiben te nem tartozol közéjük, akkor mindenképpen olvasd el a mai cikkünket! Mutatunk benne ugyanis néhány olyan parfümöt, amelyek megfelelőek lesznek számodra.

Egy francia divattervező illatszerei

Lázadás, érzékiség és szabadság – ezekkel a kifejezésekkel tudnánk leginkább Jean Paul Gaultier munkásságát jellemezni, aki az utca felszabadult stílusát vitte át a divatbemutatók kifutóira, és ugyanezt fordítva is megtette. Nem véletlen tehát, hogy az 1993 óta megjelenő parfümjei az egész világot provokálják, amelyek közül sok a DOUGLAS Jean Paul Gaultier elnevezésű kategóriájában is kapható.

Kiemelnénk közülük például a Le Male Le Parfum-öt, amelynek a viselésével kapsz egy csipet érzékiséget, egy adag intenzitást és egy csepp klasszikust, azaz a vonzó tengerész összes tulajdonságával felvértez. Ennek pedig egyik hölgy sem fog tudni ellenállni.

Az elsőként a kardamom fűszeres jegyei jelennek meg, amelyet egy kis idő után felvált az aromás levendula és az írisz kombinációja. Mindez pedig végül a vanília melengető akkordjaival fokozatosan csendesedik le. Olyan, mintha egy hajó lassan elvitorlázna a távolba.

De nem csupán a parfüm illata, hanem az üvegcséje is szemérmetlenül férfias tulajdonságokkal bír, méghozzá azért, mert rákerült az emblematikus tengerész trikó, amely a szabadság és a csábítás szimbóluma.

Az eredeti illatnál kontrasztosabb és fűszeresebb illatszer

Nem mehetünk el szó nélkül a Le Male Ultra mellett sem, amely bergamott jeggyel indít, majd a későbbiekben körtével, mentával és levendulával vegyül. Mondhatnánk úgy is, hogy az erő és a mohóság között lavírozik.

Ami minket illet, inkább az őszi és a téli hónapokra javasoljuk a viselését, mivel egy fűszeresebb, keleties illatszerről van szó.

Egy ördögi újraértelmezés

A Le Beau Le Parfum is szót érdemel, amelynek már az üvegcséje is pimaszul játszik az erkölcsiséggel, hiszen az alakja egy izmos férfitorzó, amelyet csak egy fügelevél takar. Olyan, mint Ádám az Édenkertben.

Ugyanez igaz magára az illatra is, amelynek a titka Gaultier kertjében rejlik. Amikor magadra fújod, akkor először a kókuszfa illata bontakozik ki, majd ezt pillanatokkal később felváltja a melengető tonkabab, a férfias szantálfa és az érzéki ámbra. Az illatkompozícióban pedig az i-re a pontot a gyömbér illetve az ananász pikáns jegyei teszik fel.

Igyekeztünk a cikkünkkel megspórolni neked egy hosszas internetes keresgélést. Reméljük, hogy a hatására megfontolod majd ezeknek a szuper orientális parfümöknek a választását.


További friss híreket talál az ipar4.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Még több: TIPPEK

Népszerű

Hirdetés

Facebook

Gazdaság

Ipar

Hirdetés