Vegye fel a kapcsolatot velünk

Így lehet a mobilunk biztonságban a strandon

mobiltelefon strandon

TIPPEK

Így lehet a mobilunk biztonságban a strandon

Egy forró nyári napon nincs is jobb időtöltés, mint a strandon pihenni, lubickolni, úszkálni. A tengerparton igazán jó móka eltölteni egy egész napot a hűs hullámok közt a napsütésben, amikor a homokszemcsék szinte masszírozzák a talpunkat.

Az élvezetesebb strandélményért

Ahhoz, hogy az élmény még jobb legyen, szeretünk felkészülni a strandolásra. A BestMarkt strandtermékeinek kínálatából válogatva mi magunk is láthatjuk, hogy milyen sokféleképp tudjuk fokozni a vízi kalandokat. Árnyékolósátrak, homokozójátékok, kajak és csónak, de van itt SUP is, és olyan játékok, mint a strandlabda, a vízipisztoly vagy egyéb vizes termékek.

Sokféle strandfelszerelés közül választhatunk tehát, de vannak azok, melyekre mindenkinek szüksége van. Ilyen például a strandtörölköző és takaró, ez ideális esetben gyorsan száradó anyagból készül, és kevés helyet foglal.

A közvetlen napsugárzástól a napernyők és napvédő sátrak tudnak megvédeni bennünket és elektronikai eszközeinket. A strandmatracok és -székek a kényelmes pihenéshez járulnak hozzá. Ezenkívül jól jöhet a hűtőtáska és a piknikfelszerelés, mint ahogy az úszó- és búvárfelszerelések is. Végül pedig itt vannak a strandjátékok, melyek az egész család számára szórakozást kínálnak.

A mobiltelefonunk biztonságáért

A felhőtlen kikapcsolódáshoz nem árt betartani a strandolás szabályait, például védjük magunkat krémekkel, ne tartózkodjunk sokat a tűző napon és felhevült testtel ne menjünk a vízbe. Azonban nemcsak magunkat kell megvédeni a kánikula kockázataitól, hanem mobiltelefonunkat is.

Tegyük a telefonunkat egy zárható, vízálló tasakba, így megvédhetjük a vízkároktól és a homoktól. Ne hagyjuk továbbá a tűző napon, tegyük a strandtáskába. A túlmelegedés miatt a telefon alkatrészei megsérülhetnek, és az egész készülék károsodhat.

Érdemes leragasztani a nyílásokat, hisz ha bármelyikbe is homok kerül, legyen az akár a töltő vagy a fejhallgató csatlakozója, akkor az egész telefon tönkremehet. Ha viszont leragasztjuk, akkor a homok nem tud bekerülni a résekbe. Ha tartunk attól, hogy meglovasítják a készüléket, akkor rejtsük el. Például mossunk ki alaposan egy régi naptejes- vagy ételesdobozt vagy zacskót, és helyezzük el ebben a készüléket.

Ne hagyjuk a készüléket az autóban

Nagyon fontos, hogy ne hagyjuk a telefont az autóban, csábító lehet ugyan a gondolat, hogy elzárva nagyobb biztonságban lesz. De az autónk (kivéve, ha mélygarázsban áll) igencsak felforrósodhat a napon. Ez pedig lerövidítheti az akkumulátor élettartamát, de az egész készülékre is káros hatással van.

Balesetek mindig történhetnek, bármennyire is óvatosak vagyunk. Erre jó a telefonbiztosítás, érdemes utánanézni, hogy milyen feltételekkel köthetünk ilyen szerződést.

A tengerparton vagy strandon töltött idő szórakoztató és pihentető, különösen akkor, ha nem kell aggódnunk a mobilunk miatt, így teljes mértékben élvezhetjük a napsütést és a pancsolást.


További friss híreket talál az ipar4.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Még több: TIPPEK

Népszerű

Hirdetés

Facebook

Gazdaság

Ipar

Hirdetés