Vegye fel a kapcsolatot velünk

Mewa munkavédelmi újdonságok

mewa katalógus

GAZDASÁG

Mewa munkavédelmi újdonságok

A Mewa bővítette neves márkák termékeiből és sajátmárkás Korsar cikkeiből összeállított munkavédelmi kínálatát. Új, 300 oldalas márkakatalógusa 1.250 olyan tételt tartalmaz, amelyek az üzemekben és műhelyekben használhatók a munkához. Alapvető igény volt, hogy a termékek kiválasztása során nagy figyelmet fordítsanak a fenntarthatóságra.

A katalógusban található számos termék illetve gyártó rendelkezik megkülönböztető minősítéssel, ilyenek például a „Grüner Knopf”, „Fair Wear” vagy „Wrap” tanúsítvánnyal ellátott cikkek. A katalógusban különleges jelzéssel emelték ki a legalább 50 százalékban újrahasznosított anyagokból készült árukat.

A márkakatalógust a következő fejezetekbe rendezték: „Munkavédelmi lábbelik”, „Munkavédelmi kesztyűk”, „Ruházat”, „Bőrvédelem és higiénia”, „Légzés-, szem- és hallásvédelem”. A listázott termékek számtalan helyzetre nyújtanak megfelelő felszerelést a munka világában. A teljes választék megtalálható a mewa-shop.com oldalon is.

Újdonságok

A katalógusban található újdonságok közé tartozik a Sioen cég trendi SYNQ márkája. Ez a kollekció egymással jól kombinálható ruhadarabok széles választékából áll, amelyek mindegyike modern megjelenésű és teljes egészében újrahasznosított alapanyagokból készült. Új kollekcióval egészítették ki a Mewa Korsar márkáját is. A munkavédelmi kesztyűk sorát az Ansell három modellje bővíti: az Alphatec 58-735 innovatív kesztyű vágásoktól és vegyszerektől is védi a kezet; az eldobható steril kesztyű ipari tisztaterekben (cleanroomokban) végzett munkákhoz használható; és megvásárolható egy villanyszerelők számára készült kesztyű is.

Az Elten, Base, Puma és a U-Power márkák számos aktuális cipőmodellje is bekerült a katalógusba, míg a Herwe tradicionális német cég minőségi termékei a bőrvédelmi és higiéniai cikkek választékát gazdagítják.

A megrendeléseket online, e-mailen, telefonon vagy faxon is le lehet adni. A termékeket 14 napig kötelezettség nélkül vissza lehet küldeni. Ha egy cég logóval ellátva szeretné a termékeket megkapni, ezt az igényét már a megrendeléssel együtt jelezheti a Mewa hímző- és nyomdai szolgáltató részlegének. A kapcsolódó szolgáltatásokhoz tartozik az ingyenes cipőválasztási tanácsadás, amely lábbelik méret- és anyagválasztásához nyújt segítséget.


További friss híreket talál az ipar4.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Még több: GAZDASÁG

Népszerű

Hirdetés

Facebook

Gazdaság

Ipar

Hirdetés