Vegye fel a kapcsolatot velünk

Egy üveg nemes bor tökéletes ajándék lehet

ajándék bor

TIPPEK

Egy üveg nemes bor tökéletes ajándék lehet

Bort ajándékozni nagyszerű ötlet, ha tudjuk, hogy a másik rajong a szőlőből készült nedűkért, nagyra értékeli azokat, hiszen ekkor egy nagy értékű ital emlékezetes, örökbecsű meglepetés lehet.

Ez a szeszes ital nemcsak személyre szabott, de az ünnephez, az alkalomhoz illő is lehet, és ha nem is találjuk el a másik ízlését, örömet okozhatunk azoknak, akik a társaságban kóstolót kapnak belőle. Persze csak akkor, ha a minőséget tartjuk szem előtt, és a legjobbat választjuk. A technológiának köszönhetően online is meg tudjuk rendelni.

Kis ország vagyunk, de a borok kapcsán nem kell szégyenkeznünk, a magyar borok világszerte elismertek, minden tájegységünk más fajtákat kínál. Így tehát, ha úgy döntesz, hogy karácsonyra, születés- vagy névnapra, jubileumra ezt adsz, van miből választani. A Bellio céges karácsonyi ajándékcsomagokban is többfélét találsz, vöröset fehéret, rozét, és akár címkéztetheted is egyedi üzenettel.

Borok a céges és a személyes kapcsolatokban

A bor mondhatni univerzális ajándék, mindenkinek minden alkalomra nagyszerű lehet. Tökéletes, ha szeretteidnek szánod, de a barátokat is meglepheted vele, ahogyan az üzleti partnereknek ajándékozni is jó ötlet.

Közeli ismerősnek egyszerűbb lehet választani, hiszen az ízlését ismerve pontosan eltalálhatod, mi az, amit szeret. De akkor sincs baj, ha nincsenek ilyen információid, hiszen egy prémium nedű választásával biztosan nem lőhetsz mellé.

Ugyanez igaz a céges kapcsolatokra is, ahol a minőség és a megajándékozott neme, életkora lehet döntő, ha nem ismered a preferenciáit. Férfiaknak vörösbort, nőknek fehéret vagy rozét szokás ajándékozni, a fiatalabb korosztály a könnyedebb aromákat szereti, az idősebbek a testesebb ízeket.

Hol szerezd be?

Borokat ma már szinte minden üzletben kapni, de ha nem akarsz rosszul választani, a szaküzleteket részesítsd előnyben. Itt személyre szabott tanácsokkal látnak el, mindent megtudhatsz róluk, továbbá biztos lehetsz benne, hogy a palackokat a megfelelő körülmények között tárolták, így nem fognak csalódást okozni.

Egy hipermarketben elveszettnek érezheted magad, és sokkal több időd megy el vele, mire végigböngészed a kínálatot, ráadásul gyakran csak a címke alapján tudsz dönteni, ami tévút lehet.

De akkor is biztosra mehetsz, ha egy prémium ajándékcsomag részeként szerzed be, hiszen a csomagot összeállító cégek számára is fontos a minőség.

Mi kerülhet még a csomagba?

A bor ideális ajándék akkor is, ha magában adod, és akkor is, ha egy csomag részeként, hiszen könnyű mellé sokféle finomságot és hozzá illő kiegészítőt választani. Nagyszerűen kiegészítheti valamilyen sós ínyencség, sonka, sajt, kolbász, de az olajos magvak is telitalálatok lehetnek.

És bár kevesebben társítják vele, a csokoládék is remek kiegészítői lehetnek az ízeknek, de érdemesebb az ét változatokat, valamint a csokoládéval bevont fűszeres magokat választani.

A csomagolás sokféle lehet, egy italtasak is elegendő lehet, több palack esetén pedig egy fa borosláda stílusos és tökéletes. Ez az ital nagyszerűen illik a karácsonyi asztalra is, így ezen az ünnepen is kedvelt meglepetés.


További friss híreket talál az ipar4.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Még több: TIPPEK

Népszerű

Hirdetés

Facebook

Gazdaság

Ipar

Hirdetés