Vegye fel a kapcsolatot velünk

Körültekintően válassz fürdőszobai csaptelepet!

fürdőszobai csaptelepek

TIPPEK

Körültekintően válassz fürdőszobai csaptelepet!

A fürdőszoba tipikusan olyan helyiség, ahol a trendek találkoznak a funkcióval, és igényes kialakításkor igazi luxust kínál a tulajdonosok számára, a tisztálkodásnak olyan szentélyét, ahol jólesik időt tölteni.

Ahhoz, hogy álmaink fürdőszobáját alakíthassuk ki, a legapróbb részletekre is figyelmet kell fordítani, hiszen például a csaptelepek alapvető fontosságúak nemcsak a funkció, a használhatóság, hanem az esztétika szempontjából is. Nem könnyű azonban az óriási kínálatból kiválasztani azt a megoldást, amely hosszú évekig szép marad és tökéletesen használható. Nézzük, milyen típusok és anyagok közül választhatunk!

A stílus apró eleme

A fürdőszobai csaptelepek változatos stílusban állnak rendelkezésre, ezért a legjobb, ha a konkrét igények birtokában leszűkíted a választékot! A Zuhanykabin.hu csaptelepei között a klasszikus modelleket éppúgy megtalálod, mint a legújabb trendeknek megfelelő modern darabokat, ráadásul különböző alapanyagokban és árszinten.

Egy jól megválasztott csaptelep jelentősen javíthatja a fürdőszoba megjelenését, azonban a fürdőszoba stílusának szinkronban kell lennie valamennyi apró részlettel.

Érdemes a minőségre fókuszálni, és inkább a drágább megoldást választani, ugyanis így biztosítható, hogy a csaptelepek kiállják az idő próbáját, és ne kelljen néhány éven belül cserélni. A nagy nevű márkák termékei garanciát jelentenek, ilyen például a Ferro is.

Minőség és karbantartási igény

A folyamatos párának kitett fürdőszobai csaptelepek esetén a korrózióval szembeni ellenálló képesség alapvető követelmény, ahogy a vízkővel vagy a vegyi anyagokkal szembeni is, hiszen a higiénia és az esztétikus megjelenés érdekében gyakori tisztítást igényelnek. A mosdó és zuhany csaptelepek különböző típusú bevonatokkal készülnek, hogy kellően ellenállóak, illetve stílusosak legyenek, a kívánt megjelenést biztosítsák.

A leggyakoribb választást a könnyen karbantartható, fényes krómozott felületű csapok jelentik, de választhatunk fehér vagy fekete, sőt akár színes bevonatú modelleket is. Art deco, retro és indusztriális stílusú helyiségekbe a sárgarézből készült csaptelepek illenek. Ne keverjük a különböző bevonatokat egy adott helyiségen belül, hiszen így nemcsak a stílusos megjelenést veszíthetjük el, hanem a takarítást is megnehezítjük.

Milyen típusút válasszunk?

A fürdőszobákban többféle típus is használatos, és az, hogy milyen típusút választunk, függ a helyiség stílusától, méretétől, és attól, hogy mennyit szeretnénk áldozni rá.

A falra szerelhető csaptelepek egyáltalán nem foglalnak helyet a pulton, így nagyszerűek, ha korlátozott hely van a fürdőszobában, vagy ha egyszerű megjelenést szeretnénk. A technológiai fejlettség már ezt is biztosítja!

Választhatunk kényelmesebb, pontos hőmérséklet- és áramlási sebesség-szabályozós kétkaros kivitelű csaptelepeket. A termosztáttal ellátott és a nyomáskiegyenlítős kivitelű modellek egyenletes vízhőmérsékletet biztosítanak, a legmodernebb digitális csaptelepek esetében pontosan beállítható a víz hőmérséklete és áramlási sebessége.


További friss híreket talál az ipar4.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Még több: TIPPEK

Népszerű

Hirdetés

Facebook

Gazdaság

Ipar

Hirdetés