TIPPEK

Nálatok gördülékenyen megy minden?

Publikálva

Persze itt most nem a családi logisztikára, a feladatok megosztására vagy a hatékony szervezésre gondolunk, hanem sokkal inkább a hálószobai állapotokat vennénk górcső alá.

Tennénk mindezt azért, mert nők millióinak életét keseríti meg egy igencsak gyakran előforduló jelenség, amit ráadásul egy egyszerű eszközzel gyorsan meg is lehet szüntetni. Ez pedig nem más, mint a hüvelyszárazság, a varázsszert pedig a Vágyaim.hu síkosítói jelentik. De nézzük csak meg közelebbről ezt a témát!

Nem vagy egyedül!

Először is fontos leszögezni, hogy szinte alig van olyan nő a földön, akit élete során valamikor ne érintene ez a problémakör.

Bár a közhiedelem hajlamos az ilyen gondokkal kínlódó nőket megbélyegzi, és prűdnek, sőt egyenesen frigidnek kiáltja ki, azt azért jó, ha tudatosítjuk magunkban, hogy a dolog korántsem ilyen egyszerű.

Persze köztudott, hogy a nemi izgalom hatására, odalent nedvesedik a hangulat, ám gyakran megesik, hogy ez a nedvesedés elmarad. Ez lehet akár csak egy egyedi, elszeparált eset is, de az is megtörténhet, hogy egy gyógyszer mellékhatásaként marad el a nedvesedés.

Ilyenkor jön extra jól egy gondosan megválasztott síkosító.

A síkosító más feladatot is ellát!

Elsődleges célja ugyebár, hogy a nedvességet pótolja, ám mégsem csak ennyiből áll a feladata.

Az aktus kezdetén is be lehet vetni, és máris nem kell azon aggódni, hogy száraz maradsz-e. Könnnyen megeshet, hogy ez annyira megnöveli az önbizalmadat és annyira felszabadulttá tesz, hogy egyből megoldódnak a gondjaid.

Az előjáték és a komplett együttlét gördülékenyebbé tételén túl még más szerep is jut ennek az eszköznek, mivel a szexuális játékszerekhez is használható.

Persze minden kütyühöz más típusú kell, sőt, azt sem árt tudni, hogy az érzékenyebb bőrűeknek mit tanácsos választani. Így talán nem botorság kijelenteni, hogy legyen akár víz-, akár olajbázisú a kivászott termék, mindegyiknek megvan a maga feladata és erőssége.

Tekints rá játékszerként!

Sok hölgy ott hibázik, hogy az előforduló hüveyszárazságot szégyennek tartja, és inkább nem tesz semmit, vagy egészen egyszerűen szőnyeg alá söpri az egészet, bízva abban, hogy majd magától megoldódik az egész problémakör.

Ez azonban meglehetősen távol áll az igazságtól, így mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy szerezd be a megfelelő típusú síkosítókat, így amikor bevetésre kerül a sor, mindig kéznél lesz az ideális darab! Hidd el, nemcsak a problémát fogja orvosolni, de még akár jó móka is lehet a használata.

Sőt, egyenesen azt tanácsoljuk, hogy tekints rá játékszerként, és egyből könnyebb szívvel fogsz bele az alkalmazásába. Amikor pedig már rajtad van az első csepp síkosító, egészen biztosan el fogsz feledkezni arról, hogy elsődlegesen milyen céllal nyúltál ehhez a kellékhez.


További friss híreket talál az ipar4.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Exit mobile version