Vegye fel a kapcsolatot velünk

Retró cipők baggy nadrágokkal: itt az új trend

sneaker

TIPPEK

Retró cipők baggy nadrágokkal: itt az új trend

A háromcsíkos márka nem véletlenül a mai napig az egyik legnépszerűbb brand a streetwear piacon. Évről évre képesek megújulni, előrukkolni valami újjal, esetleg a régit átformálják, új köntösbe öltöztetik, majd úgy tesznek, mintha most találták volna fel a legújabb trendet. A retró stílus mindig népszerű marad azok körében, akik nem szeretnének elszakadni a régi trendektől. Ugyanez elmondható a baggy nadrágokra, a kettő együtt pedig csodákra lehet képes.

De vajon mitől ilyen népszerűek ezek a termékek, és hogyan tudjuk ezt a párosítást tökéletessé tenni?

Megérkezett az új trend

A True to Sole sneakerei között a mai napig találni olyan darabokat, amelyek bár újnak hatnak, mégis retró stílusban pompáznak. Ezek azok, amelyek szinte bármilyen eseményen megállják a helyüket, főleg, ha baggy nadrágokkal párosítjuk őket. Az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak a szűkített szabású változatok mellett a korábban népszerű fazonok, mint a boyfriend vagy éppen a baggy.

Ezek a darabok még a 2000-es évek elején számítottak divatosnak, amikor mindenki bő szárú nadrágban akart megjelenni. Az alacsony derékkialakításával ismertté vált fazon eredeti formájában cseppet sem volt nőies, hiszen elrejtette az alakot, a csípőre helyezte a hangsúlyt, ami nem mindenki számára túl előnyös választás.

Idén azonban a klasszikus baggy nadrág mellett megjelentek a nőiesebb szabások, amelyek optikailag formálnak szép alakot, kihangsúlyozzák a derekat, így bátran viselhetjük őket fesztiválokon, hétköznapokon.

Retró cipők tárháza

Amikor három csíkot látunk egy cipőn vagy egy ruhán, akkor az kizárólag adidas termék lehet. A márka az egyik legismertebb globális brand, amely már több, mint 120 éve a piacon van, őrzi német gyökereit. Rudolf és Adolf Dassler testvérpár az elején még csak atlétikai cipőkkel kísérleteztek az otthonukban, majd a szétválásukat követően – ami cseppet sem volt szép – Adolf elindította a mai adidast.

Azóta a márka szinte minden sportban jelen van, letette a névjegyét a fociban, az úszásban, az atlétikában és a futásban. Olyan ikonikus sneakereket köszönhetünk nekik, mint a Stan Smith vagy a Superstar darabok, de ott van még az adilette papucs vagy éppen az Ultra Boost modell. A most reneszánszát élő Samba mellett azonban nem feledkezhetünk meg a retró campusról sem, amely méltó választás bárki számára, aki maradna a letisztult és minimalista dizájnnál.

Óvatosan a hamisítványokkal

Sajnos szinte az egész internet tele van hamisítványokkal, nem eredeti lépőkkel vagy ruhákkal. Érdemes tehát megbízható helyről beszerezni ezeket a drágább holmikat, hogy ne csak pénzkidobás legyen a vásárlás. A True to Sole üzleteiben és webshopjában kizárólag eredeti, bevizsgált kiegészítőket találhatunk, így ezekben garantáltan megbízhatunk. Ha mindez nem lenne elég, akkor nyugodtan ellátogathatunk a budapesti vagy a bukaresti üzletükbe, ahol bármit fel tudunk próbálni.


További friss híreket talál az ipar4.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Még több: TIPPEK

Népszerű

Hirdetés

Facebook

Gazdaság

Ipar

Hirdetés