Vegye fel a kapcsolatot velünk

Mit szólnál egy jó kis nyári esti programhoz?

szex kötözés

TIPPEK

Mit szólnál egy jó kis nyári esti programhoz?

A fülledt nyári estéken senki sem szeret unatkozni, valahogy szomjazzuk ilyenkor a különféle élményeket. Az pedig végképp igaz, hogy nem igazán van kedvünk otthon dekkolni, szeretünk kimozdulni. De persze nem lehet minden este jönni-menni, hiszen hamar kifáradunk benne. Éppen ezért ma egy olyan ötletet hoztunk, amely garantáltan meg fogja birizgálni a kíváncsiságodat.

Ez pedig nem más, mint a BDSM legalapvetőbb formája, a kötözős szex, amelyhez minden kelléket megtalálsz a Szexaruhaz.hu Szexshop bondage részlegén. Jogosan merül fel benned a kérdés, hogy vajon miért javasoljuk ezt? Éppen ezért mai írásunkkal arra is vállalkozunk egyben, hogy eloszlassuk a téma körül keringő tévhiteket.

BDSM, egy magasabb szintű együttlét

Mielőtt pálcát törnél azok felett, akik hódolnak a szex ezen fajtájának, fontos tisztázni, hogy azok a párok, akik a BDSM-et űzik, maximális tisztelettel és nyíltsággal fordulnak egymáshoz. Nem is lehet ez másként, hiszen ezt a fajta együttlétet meg kell, hogy előzze egy részletes és őszinte beszélgetés, mely során a felek megbeszélik azt, hogy kinek mi fér bele és mi nem. Kinek milyen vágyai vannak, amelyeket idővel szeretne majd valóra váltani, de lehet, hogy most még nem éreznek hozzá elég bátorságot.

Ezzel egyidejűleg megállapodnak a felek egy biztonsági szóban, amely akkor hangzik el, ha egyik vagy másik félnek már túl sok, ami történik. Ilyenkor nincs mérlegelési helyzet, azonnal be kell szüntetni az éppen folyó tevékenységet. Ez lesz a garancia arra, hogy a bizalom megelőlegezhető.

Ahogy fentebb írtuk, a BDSM-nek több válfaja van, ezek közül az egyik a bondage, vagyis a kötözős szex, amikor az egyik felet egy bizonyos szexre alkalmas pozícióban kötözi meg a másik fél.

De hogy kell ezt elképzelni?

Most nyilván próbálsz visszanyúlni filmes emlékképekhez, de ha esetleg nincs ilyen, akkor segítünk:

  • A leggyakrabban bevetett játékszer a bilincs, amelyet akár puha plüssborítással is be tudsz szerezni a fentebb említett webáruházból. Itt aztán megeshet az is, hogy az ágyhoz bilincseled a társad vagy épp fordítva, de akár a bokát is lehet a combokhoz vagy még extrémebb esetben a csuklóhoz.
  • Állva is lehet hódolni ennek a különleges szexuális eseménynek, ilyenkor az egyik fél kezeit hátra kell kötözni.

Természetesen még megannyi póz és szexuális segédeszköz áll a rendelkezésedre, így akár szájpecekkel vagy épp szemfedővel is fokozhatod az élményt.

Merj új dolgokat kipróbálni!

A közhellyel élve megkérdeznénk, hogy vajon mikor volt utoljára, hogy valamit először csináltál? Ha a nyári bakancslistádon ilyen kategória is szerepel, vagy csak szimplán szeretnéd kicsit feldobni az unalomig ismételt rutinszexeket, akkor nézz szét a Szexaruhaz.hu Szexshop bondage szexhez való kellékei között, és válassz kedvedre valót!


További friss híreket talál az ipar4.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Még több: TIPPEK

Népszerű

Hirdetés

Facebook

Gazdaság

Ipar

Hirdetés