TIPPEK

Milyen mosógépet válasszunk kisebb fürdőszobába? Adunk egy tippet!

Publikálva

A fürdőszoba alapterülete adott, és itt kell elférnie a mosdónak, a kádnak vagy a zuhanyzónak, a szekrényeknek és gyakran egy WC-nek is. Nem is csoda hát, hogy sokan a keskenyebb mosógépeket részesítik előnyben, mikor készüléket választanak.

Alapvetően ilyenkor két lehetőség jön szóba – sokan a felültöltős verziót választják. Ám jó tudni, hogy a Pepita.hu mosógépei között találunk keskeny elöltöltős modelleket is, amelyek azért jóval praktikusabbak, mint az elsőként említettek. Hogy miért? Kiderül cikkünkből!

A keskeny elöltöltős mosógépek előnyei

Az, hogy kinek melyik változat tetszik jobban, az egyéni ízléstől függ. Azonban sok esetben nincs is más lehetőség, csak egy elöltöltős modellt választani, mert a gép felett esetleg a gázkazán, a bojler vagy egy polc foglal már helyet.

Az sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy sokaknak egy külön szárítógépre is szükségük van, azt pedig egy felültöltős mosógép fölé nem tehetjük. Ha pedig nincs akkora hely, hogy a két eszköz egymás mellett álljon, akkor nem nagyon van más lehetőségünk, mint egy keskeny elöltöltős mosógépet választani a kis alapterületű fürdőszobába.

Természetesen ilyen esetben korlátozva lesz, milyen szárítógép közül választhatunk, de van megoldás: célszerű kikérni az ügyfélszolgálat tanácsát, és jól párosítható készülékeket választani.

Mit kell még tudni a keskeny elöltöltős mosógépekről?

Az előnyük ezeknek a gépeknek a kompakt méreten túl az, hogy energiahatékonyak. Mivel kevesebb ruha fér beléjük, a mosási ciklusok is rövidebbek. A dizájnos külső pedig szintén mellettük szól.

A Pepita.hu oldalán számtalan termék közül választhatunk, és van köztük olyan is, amelynek 9 kg a ruhatöltet-kapacitása! Az sem evidens tehát, hogy többször kell velük mosni, ha azt akarjuk, hogy időre elfogyjon a szennyes. Bátran választhatunk tehát keskenyebb gépet!

Egy kedvelt modell

A fent említett készülék nem más, mint az LG F2WR909P3W, amely az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik:

  • 13 mosási program
  • 9 kg ruhatöltet-kapacitás
  • Gőzfunkció
  • 1200 fordulat/perces centrifuga
  • A energiaosztály
  • TurboWash™ 360°
  • AI DD™
  • Steam™
  • LG ThinQ™ WiFi funkcióval

Már e rövid felsorolásból is látható, mennyire innovatív technológiákat alkalmaztak a gyártás során!

Magyarázatképpen álljon itt egy-két tény:

  • Az AI DD™ technológia a szövetvédelmet szolgálja, általa ugyanis a gép ki tudja választani a töltet súlyának, a ruhaszövet fajtájának leginkább megfelelő dobmozgás-kombinációt.
  • A TurboWash™360° lehetővé teszi a 39 perces mosást! Összesen 4 irányból érkezik a víz a szennyesre, a 3D intenzív vízpermet minden centimétert elér.
  • Az LG Steam™ technológia az allergének közel 100%-át képes eltávolítani, rendkívül hasznos ez a funkció.
  • Az LG ThinQ™ WiFi funkciónak hála pedig a mosógép távolról is vezérelhető, programozható wifin keresztül, és a fejlesztési tippeket is megkaphatjuk így.

Talán nem is olyan baj, hogy kicsi a fürdőszoba, és kénytelenek vagyunk egy keskeny elöltöltős mosógépet választani a Pepita.hu marketplace kínálatából.


További friss híreket talál az ipar4.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Exit mobile version